• In memoriam Adrie Jogchems 💙🤍

  Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat na een kortstondig ziekbed, op 86 jarige leeftijd ons erelid Adrie Jogchems is overleden. Bij de meeste ook wel bekend als "Adrie de Bobbel".

  Adrie was sinds de oprichting van Lepelstraatse Boys op 15 augustus 1948, onafgebroken lid van onze vereniging.

  Adrie speelde zich zelf op zeer jonge leeftijd al in het eerste elftal. Hij was als snelle rechtsvoor basisspeler van het eerste kampioenschap van de Boys in het seizoen 1952-1953.

  Adrie was tientallen jaren in verschillende functies nauw betrokken bij Lepelstraatse Boys. Hij was onder andere jeugdtrainer, elftalleider, goudeerlijke vlagger (soms tot ergenis van eigen spelers), bestuurslid en jarenlang penningmeester. Ome Adrie zoals hij ook wel liefkozend werd genoemd door leden van de jeugdcommissie en jeugdleden, was ook jaren als enthousiaste leider aanwezig bij de traditionele jeugdkampen aan het einde van het seizoen. Tot aan het moment dat de ziekte bij Adrie ontdekt werd, was hij bijna nog dagelijks op het sportpark aanwezig om hand en spandiensten te verrichten.

  Met enorm veel passie beleefde Adrie de voetbalsport. Hij was fanatiek en gedreven, maar had bovenal een hart van goud. Voor zijn tomeloze inzet bij Lepelstraatse Boys werd hij benoemd tot ere lid en werd hij geridderd in de orde van Oranje Nassau.

  Lepelstraatse Boys wenst zijn familie en dierbaren veel sterkte en kracht toe, in deze moeilijke periode.